Vaikuttavaa? : taiteen hyvinvointivaikutusten tarkastelua - Laitinen, Liisa; Turun ammattikorkeakoulu (Turun ammattikorkeakoulun tutkimuksia, ISSN 1796-9964, 2017)
Influential? : A literature review of the impact of arts on health and wellbeing.
Keywords: taide; terveysvaikutukset; kulttuuri; hyvinvointi; terveys; terveyden edistäminen