Maatalo : suunnitelmamallisto maaseudun rakentamiseen - Toivari, Pertti; Herranen, Heljä; Suomi. Maa- ja metsätalousministeriö (Rakennusalan kustantajat, 1996)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: rakentaminen; maaseutu; rakennukset; uudisrakentaminen; korjausrakentaminen; puurakennukset; maatalousrakennukset; rakennussuunnittelu; maalaistalot; asuinrakennukset; maatilat