Kasvatuksellisia ja kuntoutuksellisia katsauksia nuorten syrjäytymiseen - Ihatsu, Markku; Ruoho, Kari; Nuorisoasiain neuvottelukunta; Mannerheimin lastensuojeluliitto; Nuorisoasiain neuvottelukunta (NUORAn julkaisuja, ISSN 1455-268X, 1997)
Abstracts.
Keywords: ammatillinen koulutus; koulutus; nuoret; kasvatus; koulut; opinnot; opintojen keskeyttäminen; työ; syrjäytyminen; ennaltaehkäisy; elämänhallinta; nuorisotyö; tutkimus; nuorisotutkimus; keskeyttäminen