Viljamarkkinoiden toiminta ja tehokkuus - Männistö, Mari; Kola, Jukka; Hakkala, Kimmo (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, ISSN 1235-2241, 1997)
Summary: Functioning and efficiency of cereal market in Finland.
Keywords: vilja; markkinat (taloustiede); kauppa; integraatio; vaikutukset; maatalous