Tunneälytaitojen ja yhteisöllisyyden oppiminen reflektoinnin ja ryhmäprosessin avulla - Isokorpi, Tia (HAMK & AKTK -julkaisuja, ISSN 1458-6886, 2003)
Abstract.
Keywords: organisaatiopsykologia; ihmissuhteet; ryhmädynamiikka; tunteet; tunneäly; työyhteisöt; työelämä; kehittäminen; koulutus; oppiminen; vuorovaikutus; sosiaaliset taidot; yhteisöllisyys; ryhmäkäyttäytyminen; ryhmät; dynamiikka; henkilöstöhallinto; työntekijät; jaksaminen; työpsykologia; älykkyys