Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettujen pienkompostoreiden toimivuus ja käyttöominaisuudet = Performance of insulated composters for family use - Korhonen, Anne (Työtehoseuran julkaisuja, ISSN 0355-0710, 2003)
Summary: Performance of insulated composters for family use.
Keywords: kompostorit; kompostointi; jätehuolto; kotitaloudet