Metsälain erityisen tärkeät elinympäristöt : kartoitus yksityismetsissä 1998-2004 : loppuraportti - Yrjönen, Klaus; Suomi. Maa- ja metsätalousministeriö; Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio (MMM:n julkaisuja, ISSN 1238-2531, 2004)
Tiivistelmä (s. 3).
Keywords: biotooppi; yksityismetsät; metsät; metsiensuojelu; monimuotoisuus; luonto; luonnonsuojelu; metsäekosysteemit; kartoitus