Helsingin lehtipuut : Pohjoiset taajamapuut -tutkimuksen osaraportti - Mustiala, Virpi (Helsingin kaupungin rakennusviraston julkaisuja, ISSN 1238-9579, 2005)
Sammanfattning.
Keywords: istutus; lehtipuut; puulajit; inventointi; kaupunkiympäristö; puistot; historia; Helsinki