Search

Record Citations

APA Citation

Mustranta, A., Kiesvaara, M., & Kuusi, T. (1976). Avomaakurkkujen pektolyyttisistä muutoksista korjuukauden aikana. Agricultural and Food Science, 48(4), 407-414. https://doi.org/10.23986/afsci.71918

Chicago Style Citation

Mustranta, Antti, Martti Kiesvaara, and Taina Kuusi. "Avomaakurkkujen Pektolyyttisistä Muutoksista Korjuukauden Aikana." Agricultural and Food Science 48, no. 4 (1976): 407-414. https://doi.org/10.23986/afsci.71918.

MLA Citation

Mustranta, Antti, et al. "Avomaakurkkujen Pektolyyttisistä Muutoksista Korjuukauden Aikana." Agricultural and Food Science, vol. 48, no. 4, 1976, pp. 407-414, https://doi.org/10.23986/afsci.71918.

Harvard Style Citation

Mustranta, A., Kiesvaara, M. & Kuusi, T. 1976. Avomaakurkkujen pektolyyttisistä muutoksista korjuukauden aikana. Agricultural and Food Science, 48(4), pp. 407-414. doi:10.23986/afsci.71918

Remember to check citations for accuracy before including them in your work.