Tietueen sitaatit
APA-viiteSalmenkallio-Marttila, M., Roininen, K., Autio, K., Lähteenmäki, L., & tutkimuskeskus, V. t. (2004). Effects of gluten and transglutaminase on microstructure, sensory characteristics and instrumental texture of oat bread. MTT Agrifood Research Finland.
Chicago-tyylinen lähdeviittausSalmenkallio-Marttila, Marjatta, Katariina Roininen, Karin Autio, Liisa Lähteenmäki, ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Effects of Gluten and Transglutaminase on Microstructure, Sensory Characteristics and Instrumental Texture of Oat Bread. MTT Agrifood Research Finland, 2004.
MLA-viiteSalmenkallio-Marttila, Marjatta, et al. Effects of Gluten and Transglutaminase on Microstructure, Sensory Characteristics and Instrumental Texture of Oat Bread. MTT Agrifood Research Finland, 2004.
Harvard-tyylinen lähdeviittausSalmenkallio-Marttila, M., Roininen, K., Autio, K., Lähteenmäki, L. & tutkimuskeskus, V. t. 2004. Effects of gluten and transglutaminase on microstructure, sensory characteristics and instrumental texture of oat bread. MTT Agrifood Research Finland.