Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Salmenkallio-Marttila, M., Roininen, K., Autio, K., Lähteenmäki, L., & tutkimuskeskus, V. t. (2004). Effects of gluten and transglutaminase on microstructure, sensory characteristics and instrumental texture of oat bread. MTT Agrifood Research Finland.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Salmenkallio-Marttila, Marjatta, Katariina Roininen, Karin Autio, Liisa Lähteenmäki, ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Effects of Gluten and Transglutaminase on Microstructure, Sensory Characteristics and Instrumental Texture of Oat Bread. MTT Agrifood Research Finland, 2004.

MLA-viite

Salmenkallio-Marttila, Marjatta, et al. Effects of Gluten and Transglutaminase on Microstructure, Sensory Characteristics and Instrumental Texture of Oat Bread. MTT Agrifood Research Finland, 2004.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Salmenkallio-Marttila, M., Roininen, K., Autio, K., Lähteenmäki, L. & tutkimuskeskus, V. t. 2004. Effects of gluten and transglutaminase on microstructure, sensory characteristics and instrumental texture of oat bread. MTT Agrifood Research Finland.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.