Batters and breadings in food processing
Finna-arvio
Batters and breadings in food processing
https://ezproxy.hamk.fi/login?url=https://ebookcentral.proquest.com/lib/hamk...ocID=4529556
(Hämeen ammattikorkeakoulu)
Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (ix, 338 sivua) : kuvitettu |
---|---|
Kieli |
englanti |
Julkaisija |
Saint Paul, Minnesota :
AACC International,
[2011]
|
Sarja | American Associate of Cereal Chemists International |
Aiheet | |
Lisätiedot | edited by Karel Kulp, Robert Loewe, Klaus Lorenz, Janette Gelroth |
Painettu |
978-1-891127-71-7 1-891127-71-3 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä ja hakemiston. |
ISBN |
978-0-12-810450-7 0-12-810450-3 |
Pääsy | Käytettävissä lisenssin hankkineissa organisaatioissa |
Käyttöehdot | ProQuest: HAMKin lisenssi |
Hankintapaikka |
Ebook Central |
Hae kokoteksti |