Batters and breadings in food processing
Finna rating
Batters and breadings in food processing
https://ezproxy.hamk.fi/login?url=https://ebookcentral.proquest.com/lib/hamk...ocID=4529556
(HAMK University of Applied Sciences)
Get full text
Saved in:
Physical Description |
1 verkkoaineisto (ix, 338 sivua) : kuvitettu |
---|---|
Language |
English |
Publisher |
Saint Paul, Minnesota :
AACC International,
[2011]
|
Series | American Associate of Cereal Chemists International |
Subjects | |
Additional Information | edited by Karel Kulp, Robert Loewe, Klaus Lorenz, Janette Gelroth |
Painettu |
978-1-891127-71-7 1-891127-71-3 |
Bibliography |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä ja hakemiston. |
ISBN |
978-0-12-810450-7 0-12-810450-3 |
Access | Käytettävissä lisenssin hankkineissa organisaatioissa |
Terms of use | ProQuest: HAMKin lisenssi |
Source of Acquisition |
Ebook Central |
Get full text |