Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Salmenkallio-Marttila, M., Heiniö, R., Myllymäki, O., Lille, M., Autio, K., Poutanen, K., & tutkimuskeskus, V. t. (2004). Relating microstructure, sensory and instrumental texture of processed oat. MTT Agrifood Research Finland.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Salmenkallio-Marttila, Marjatta, Raija-Liisa Heiniö, Olavi Myllymäki, Martina Lille, Karin Autio, Kaisa Poutanen, ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Relating Microstructure, Sensory and Instrumental Texture of Processed Oat. MTT Agrifood Research Finland, 2004.

MLA-viite

Salmenkallio-Marttila, Marjatta, et al. Relating Microstructure, Sensory and Instrumental Texture of Processed Oat. MTT Agrifood Research Finland, 2004.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Salmenkallio-Marttila, M., Heiniö, R., Myllymäki, O., Lille, M., Autio, K., Poutanen, K. & tutkimuskeskus, V. t. 2004. Relating microstructure, sensory and instrumental texture of processed oat. MTT Agrifood Research Finland.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.