Technology of cheesemaking
Finna-arvio
Technology of cheesemaking
https://login.ezproxy.hamk.fi/login?url=http://ebookcentral.proquest.com/lib/hamk...docID=530047
(Hämeen ammattikorkeakoulu)
Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (xxv, 482 s.) Julkaistu myös painettuna |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Chichester :
Wiley-Blackwell,
2010.
|
Sarja | Society of Dairy Technology book series |
Aiheet | |
Lisätiedot | edited by Barry A. Law and A.Y. Tamime |
Print version |
Technology of cheesemaking. 2nd ed. Malden, MA : Blackwell, 2010 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
Bibliografia |
Includes bibliographical references and index. |
ISBN |
978-1-4443-2375-7 electronic book 1-4443-2375-X electronic book |
Pääsy | Käytettävissä lisenssin hankkineiden organisaatioiden verkossa. - Access is permitted via the licensee organizations' network |
Hae kokoteksti |