Lawrie's meat science
Finna-arvio
Lawrie's meat science
https://login.ezproxy.hamk.fi/login?url=https://ebookcentral.proquest.com/lib/hamk...ocID=4852032
(Hämeen ammattikorkeakoulu)
Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Meat science |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (xvi, 713 sivua) : kuvitettu |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Edellinen painos: 2006. |
Julkaisija |
Duxford :
Woodhead Publishing,
[2017]
|
Sarja | Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition |
Aiheet | |
Lisätiedot | edited by Fidel Toldrá |
Painettu |
9780081006948 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston. |
ISBN |
978-0-08-100697-9 |
Pääsy | Käytettävissä lisenssin hankkineissa organisaatioissa |
Käyttöehdot | ProQuest: HAMKin lisenssi |
Hankintapaikka |
Ebook Central |
Hae kokoteksti |